Cautare

1099 de rezultate pentru "accident banesti" (7.31 secunde)
Tinand cont de faptul ca este vorba despre bani publici, Gheorghe Albu a spus ca judetele unde apar astfel de exagerari pot pierde dreptul de a fi declarate calamitate si, prin urmare, nici producatorii agricoli indreptatiti nu isi vor putea primi despagubirile banesti din partea statului.
Pe aceasta cale ii rugam pe acesti oameni sa vina si sa-si ridice drepturile banesti", ne-a spus directorul Directiei de Munca si Protectie Sociala (DMPS), Niculina Olimpia Ralea.
Prin emiterea unei asemenea polite, compania "se obliga sa acopere pierderile banesti pe care asiguratul (proprietarul cainelui) trebuie sa le suporte in cazul in care cainele aflat in paza sa juridica a cauzat un prejudiciu unei terte persoane si, in temeiul angajarii raspunderii sale legale, este obligat sa repare acel prejudiciu".
Conducerea sindicatului amintit a precizat deja in instanta ca nu renunta la pretentiile banesti si prefera sa se judece cu administratia ArcelorMittal Galati pe acest subiect.
Astfel, persoanele fizice care pana la data de 15 februarie 1992 au efectuat depuneri de sume la CEC in vederea achizitionarii de autoturisme (pana acum era precizata ca limita data de 1 noiembrie 1990) au dreptul sa obtina despagubiri banesti, daca depozitele astfel constituite in conturile active indeplinesc conditia neafectarii soldului initial.
De asemenea, incepand de anul viitor firmele vor plati, contributii sociale in functie de toate veniturile realizate de un angajat, adaugandu-se la salariu si sumele provenite din prime, stimulente sau alte beneficii banesti.
La rândul sau, directorul general al ELECTROPUTERE, Cornel Mondea, a spus ca societatea va plati banii imediat ce va avea disponibilitati banesti.
Legea asigura judecarea mai rapida a cauzelor care au ca obiect exproprierile si stabileste o metodologie mai clara de calcul al obligatiilor banesti ale statului.Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) anunta, in martie anul trecut, ca productia de carbune ar putea fi afectata de ritmul lent al dobandirii de terenuri, intrucat proprietarii acestora refuza sa vanda sau cer preturi prea ridicate.
In pofida corectiilor inregistrate pe bursa in a doua jumatate a anului trecut, numarul acestor investitori a crescut in ultimele sase luni cu 3.532.Numarul celor cu investitii pe piata de capital locala sub 7.000 de euro a urcat cu 45%, pana la 62.250 de persoane, iar cel al investitorilor profesionali si institutionali s-a majorat cu 29%, la 1.852.FCI a fost infiintat in iunie 2005, avand ca scop compensarea investitorilor, in situatia incapacitatii caselor de brokeraj si societatilor de administrare a investitiilor de a returna fondurile banesti si/sau instrumentele financiare datorate sau apartinand investitorilor, care au fost detinute in numele acestora, cu ocazia prestarii de servicii de investitii financiare sau de administrare a portofoliilor individuale de investitii.
Curtea a decis in unanimitate ca au fost incalcate punctele 1 si 4 din Articolul 5, necauzand daune banesti. Reprezentantii CEDO au decis insa ca nu a fost incalcat punctul 2 al Articolului 5 si au declarat pretentia inadmisibila.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ca a efectuat, pana miercuri, plati in suma totala de 80,58 milioane de lei catre pagubitii Fondului National de Investitii (FNI) si ca va continua platile A®n perioada urmatoare, in functie de disponibilitatile banesti."Marea majoritate a investitorilor FNI care au obtinut o sentinta civila definitiva si irevocabila sunt cei din Asociatia ANI FNI, pentru care AVAS a platit, in conturile asociatiilor din toata tara, suma totala de 80.586.128 lei", se arata intr-un comunicat al institutiei.
In perioada imediat urmatoare, in functie de disponibilitatile banesti, AVAS urmeaza sa faca alte plati catre investitorii FNI, indiferent daca au depus cereri individuale sau prin intermediul Asociatiilor ANI FNI.
Cei care se incadreaza in cei 615 lei pe membru de familie vor trebui sa prezinte o serie de documente doveditoare, o cerere-tip si declaratie pe propria raspundere in original, o copie a actului de identitate a titularului de cerere si al fiecarei persoane incluse in cerere, cópii dupa documentele care atesta venitul realizat in luna precedenta (adeverinta de salarizare, cupon de pensii, indemnizatii, alocatii, rente viagere, burse, ajutoare banesti lunare, venituri din chirii, din dobanzi, dividende, parti sociale sau orice alt tip de venit), copie dupa actul de proprietate asupra imobilului, sau dupa caz contract de inchiriere, subinchiriere sau contract de comodat si o declaratie pe propria raspundere scrisa de mana care precizeaza ca titularul cererii sau persoane incluse in cerere nu beneficiaza de ajutor de incalzire a locuintei in sistem centralizat, conform prevederilor OUG 57/2006.
Veniturile banesti au fost, in medie, de 1.719 lei lunar pe gospodarie (590 lei pe persoana), iar veniturile in natura de 327 lei lunar pe gospodarie (112 lei pe persoana), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
În Dolj, fata de începutul anului, efortul bugetar pentru achitarea pensiilor aproape ca s-a dublat, însa nu exista probleme legate de plati, în sensul ca nu s-a pus problema ca pensionarii sa nu-si primeasca drepturile banesti.
În acest fel se reduce timpul de asteptare pâna la intrarea în posesia drepturilor banesti. Ambele institutii, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Dolj si Directia de Munca si Incluziune Sociala, au conduceri interimare pâna la numirea unor directori noi.
În acest fel se reduce timpul de asteptare pâna la intrarea în posesia drepturilor banesti. Ambele institutii, Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Dolj si Directia de Munca si Incluziune Sociala, au conduceri interimare pâna la numirea unor directori noi.
"Se remarca o crestere a numarului de cereri pentru deschiderea procedurii insolventei în ultimul trimestru al anului, motivele declansarii acestei proceduri fiind determinate de starea de insolventa a societatilor debitoare, stare caracterizata de insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile", a precizat purtatorul de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecator Gabriel Comanescu.
Potrivit "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", întocmit de revita Capital în colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK, nu pachetul salarial si avantajele banesti sunt cele mai importante elemente pentru un angajat.
ii"In momentul de fata, pretul aluminiului a ajuns la un nivel care ne obliga sa luam in calcul noi reduceri ale productiei in Romania, pentru a ramane competitivi si pentru a ne pastra nivelul de lichiditati banesti ale grupului si ale unitatilor localeii", a declarat, in comunicat, Christian Wuest, presedintele Alro.
google-analytics.com